Monday 23 March 2015

Passoa Espresso Bar - Αρμενίζοντας το μόλο!


Άνοιξε λιγάκι ο καιρός και τσουπ…..θέλαμε να κάνουμε τη βόλτα μας στη παραλία, για να μας κάψει λίγο ο Μάρτης. Μετά τη βόλτα, όπως είναι φυσικό ήρθε η ώρα του καφέ. Είδαμε πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε….στο Passoa. Η αλήθεια έιναι πως αυτό το καφέ, δεν το είχαμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, γιατί φαινότανε μονίμως απεριποίητο. ΟΜΩΣ αυτή τη φορά ο χώρος και η διακόσμηση επέδειξαν το αντίθετο.



Φοβερή διακόσμηση, με όμορφες μικρές γωνίες και ένα τεράστιο μπαρ, το οποίο θυμίζει μπαρ μιας άλλης εποχής. Το χρώμα των επίπλων σε συνδυασμό με τα βαριά χαλιά, δημιουργούν μια πολλή ζεστή ατμόσφαιρα. Όσο για τη θέα προς το μόλο από τις τεράστιες τζαμαρίες….δεν περιγράφεται με λόγια.



Όταν ήρθε η ώρα της παραγγελίας τα κλασσικά -ένας ελληνικός και ένα τοστάκι- μας είχε καθηλώσει τόσο το θέαμα, που δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην περιορισμένη γκάμα του καταλόγου. Λέω περιορισμένη γιατί δεν προσφέρεται τίποτε άλλο φαγώσιμο, πέραν του «τοστακίου», οπότε αυτό ίσως λειτουργεί κάπως αρνητικά για κάποιους που θέλουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με κάτι πιο χορταστικό! Ας ελπίσουμε πως την επόμενη φορά που θα πάμε, ότι το Passoa θα μας εκπλήξει ευχάριστα! Καλή σας μέρα!


No comments:

Post a Comment