Sunday 1 March 2015

Κόκκοι Καφέ


Ποιος ψήνεται...για καφέ στη χόβολη;

Τι καλύτερο από έναν σεκλέτικο καφέ πριν ξεκινήσει η μέρα σου. Ώρα 8:00 το πρωί, πεζόδρομος Βαλαωρίτου, είδαμε ωραία χρώματα, χαρούμενα πρόσωπα και επιλέξαμε να πιούμε εκεί το καφεδάκι μας.




Αφού κάναμε την ανασκοπική ματιά μας, σταθήκαμε στις όμορφα διακοσμημένες γωνιές αυτού του μικρού café: τρομπέτες, βιβλία, παλιά παιχνίδια, δίσκοι και πόσα άλλα…ταιριάζουν τόσο πολύ με το κλίμα. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε ο τοίχος με τα καδράκια των στάρ. Tip: βγάλετε εκεί μια φότο για να νιώσεται και εσείς σαν star, αξίζει!!!!!



Αφού όπως σας πρότεινα, βγάλαμε τη selfie μας ήρθε η ώρα του ελληνικού καφέ. Ελληνικός κλασσικά σε μένα – στη χόβολη, βρασμένος παρακαλώ-, η Χρύσα αρκέστηκε σε έναν γαλλικό. Το θέαμα κατά το σερβίρισμα στον ελληνικό, ήταν απίθανο. Πραγματικά σε κάνει να πιστεύεις πως η ιδεολογία του ελληνικού ακολουθεί μια ιεροτελεστία: χόβολη, μπρίκι από χαλκό, καϊμάκι και στο τέλος…το γλυκό του κουταλιού. Εάν υπάρχουν και άλλοι λάτρεις του ελληνικού, το Κόκκοι καφέ είναι ένα καλό μέρος! Καλή απόλαυση!




No comments:

Post a Comment