Sunday 28 December 2014

Pharae Palace Hotel για Brunch που Αξίζει


Ποιος σας είπε πως το δικαίωμα για brunch σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο. ατενίζοντας το απόλυτο γαλάζιο είναι προνόμιο για λίγους; Αξίζει μια βόλτα στο roof garden του ξενοδοχείου για να σας πείσει πως το όνειρο  μπορεί να γίνει πραγματικότητα.



 

Τέσσερα αστέρια για το χώρο, την εξυπηρέτηση και φυσικά για το συνεχώς ανανεωμένο μπουφέ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εκεί με άδειο στομάχι, γιατί σας παρέχεται η δυνατότητα από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι να σερβιριστείτε όσες φορές θέλετε! Την τιμή κατά άτομο δεν θα σας την αποκαλύψουμε, διότι αποτελεί έκπληξη. Το μόνο που μπορούμε να σας μαρτυρήσουμε, είναι πως όταν την ακούσετε….θα εκπλαγείτε θετικά.



Εμείς λοιπόν από το τεράστιο μπουφέ ξεκινήσαμε με τα γλυκίσματα, δοκιμάζοντας τα pancake με γιαούρτι και μέλι, τα κρουασανάκια και κάτι μικρά ταρτάκια με mousse σοκολάτας. Αφού τελειώσαμε το γλυκό συνονθύλευμα γεύσης, προχωρήσαμε στα αλμυρά εδέσματα. Προτείνουμε τις παναρισμένες γαρίδες με τη chilly sauce, τα αυγά μάτι πάνω σε φετούλες από φρέσκο ψωμάκι, το ριζότο με τους χειμερινούς ξηρούς καρπούς, τη δροσερή σαλάτα με το ρόδι και την ομελέτα, η οποία σερβίρεται σε σχήμα φωλίτσας. Απ ότι καταλαβαίνετε, δεν καταφέραμε να τα δοκιμάσουμε όλα, αλλιώς θα συνεχίζαμε να γράφουμε ακόμα!


Και επειδή είμαστε σίγουρες πως θα αναρωτιέστε που και πότε θα βρείτε αυτό το υπέροχο brunch, σας ενημερώνουμε πως είναι μόνο τις Κυριακές. Μην απογοητεύεστε…..όταν θα πάτε…..θα κάνετε μια εβδομάδα για να ξαναφάτε!   

No comments:

Post a Comment