Wednesday 17 December 2014

AMAN!

Ένα ακόμα μικρό καφέ με κουλτούρα στο κέντρο της πόλης.  Αυτά που συνθέτουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι ο ζεστός χώρος, το χαρούμενο προσωπικό και τα μικρά ζεστά γεύματα. Μπορεί να μετράει αρκετά χρόνια σαν μαγαζί αλλά φέτος μας εξέπληξε ιδιαίτερα, καθώς λειτουργεί τη μικρή αυλίτσα του. Σαν καφέ διατηρεί έναν δικό του χαρακτήρα, επομένως ο κόσμος που θα συναντήσεις εκεί είναι πιο μεγάλης ηλικίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα βρεις και νέους ανθρώπους.



Αν θα τονίζαμε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του καφέ, θα λέγαμε πως διαθέτει τρία διαφορετικά σημεία όπου θα μπορέσει κάποιος να σερβιριστεί: το μπαρ, το αίθριο και την αυλίτσα. Εμείς καθίσαμε στο αίθριο και παραγγείλαμε τον Ελληνικό καφέ μας με μια κοτόπιτα για τη λιγούρα. Η οποία κοτόπιτα είναι το "φόρτε" του Αμάν και για καλή μας τύχη, η γεύση μας αντάμειψε!


Θεωρούμε πως μια βόλτα μετά τις πρωινές υποχρεώσεις, για ένα καφέ από μια ευρεία γκάμα βιολογικών κόκκων, καθώς και ένα ζεστό σνακ είναι ο τέλειος συνδιασμός για ένα διάλειμμα. Μας άρεσε πολύ! Μην σας πούμε πως θα το κάνουμε και στέκι μας...




No comments:

Post a Comment