Wednesday 6 May 2015

Magiona - Είμαστε μακαρονάδες τι να κάνουμε!


Η μέρα σήμερα πρόσταζε ιταλικό και μάλιστα μακαρόνια. Έτσι επιλέξαμε να επισκεφτούμε το δεύτερο ιταλικό εστιατόριο που υπάρχει στη πόλη μας, το MagionaΟ χώρος είναι όμορφος, ζωντανός, με πολύ φυσικό φώς. Η διακόσμηση εξίσου καλαίσθητη και ζεστή. Ακόμα πιο ωραία ήταν τα τραπέζια με τους καναπέδες, όπου επιλέξαμε και καθίσαμε. Το σέρβις ήταν ευγενικό και χαμογελαστό, κάτι που δίνει έξτρα πόντους σε όλο το concept.



Είχαμε τόση πείνα, που παραγγείλαμε τρία διαφορετικά πιάτα, με σκοπό να γευτούμε όσες περισσότερες γεύσεις μπορούσαμε. Σαν πρώτο επιλέξαμε την σαλάτα με τα βραστά λαχανικά και σαν δεύτερη τη ρόκα με τη τριμμένη σφέλα και ένα ορεκτικό, τις παναρισμένες γαρίδες. Στη συνέχεια τα μακαρονικά που «προσγειώθηκαν» στο τραπέζι μας ήταν: ριγκατόνι με κόκκινη σάλτσα, ελιές και κάπαρη, σπαγγέτι μαρινάρα με οστρακοειδή και τέλος τη μακαρονάδα με φρέσκα μανιτάρια και κομματάκια φιλέτο κοτόπουλου. Σε γενικές γραμμές τα πιάτα ήταν συμπαθητικά, αλλά περισσότερο από όλα μας άρεσε η μαρινάρα, δίοτι υπερτερούσε όλων των υπολοίπων από θέμα γεύσης και εξέχουσα θέση κατέλαβαν οι γαρίδες! Ήταν τόσο καλομαγειρεμένες και ζουμερές!





Όποιος θέλει να φάει ιταλικό σε λίγο πιο ελληνικά γευστικά πρότυπα, τότε δεν έχει παρά να πάρει τους φίλους του και να πάει στο Magiona. Σίγουρα θα περάσει όμορφα!





  

No comments:

Post a Comment