Thursday 21 May 2015

Black forest……τώρα και σε καφέ!

Τσαγκαροδευτέρα! Και έτσι για να μας πάει καλά η εβδομάδα, είπαμε να πάμε για ένα καφεδάκι στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα ακούσαμε και για new openingοπότε αδράξαμε την ευκαιρία!



Το καινούργιο καφέ, που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας, άλλαξε διεύθυνση και λειτουργεί εδώ και ένα μήνα ως Black Forest. Ενώ ο έξω χώρος δεν μας εντυπωσίασε πολύ, λόγω πολύ σκοτεινών ομπρελών,  είπαμε να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και έτσι προχωρήσαμε προς τα ενδότερα. Και οφείλω να ομολογήσω πως ο μέσα χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός και πρωτότυπα διακοσμημένος.


Μετά λοιπόν από τη φωτογράφηση και την καταγραφή των πληροφοριών, κάτσαμε για να πιούμε το καφεδάκι μας. Κάναμε όμως μια μικρή παρασπονδία, διότι παραγγείλαμε πάστα black forestνομίζοντας πως θα ήταν το φόρτε του μαγαζιού, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Ήταν παραπάνω γλυκό από όσο θα έπρεπε. Όμως αυτό μην σας ανησυχεί, γιατί είναι υποκειμενικό! Άλλοι θέλουν τα γλυκά τους άγλυκα και άλλοι πετιμέζι!



Αυτό που μετράει ωστόσο είναι το σέρβις, το οποίο ήταν πολύ φιλόξενο και αρκετά βοηθητικό! Και μόνο για αυτό, νομίζω πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία! Καλή σας μέρα!









No comments:

Post a Comment