Thursday 19 February 2015

Esquina Espresso Bar….για καφέ στη γωνία!


< Esquina = στη γωνία>, υπάρχει ένα café, το οποίο βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο. Παρέχει τη δυνατότητα στους περαστικούς να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα πίνοντας το καφέ τους ή τρώγοντας ένα μικρογεύμα.



Το καφέ Esquina είναι ιδανικό για τις μεσημεριανές, καθώς και για τις βράδυνες ώρες, αφού η κουζίνα λειτουργεί κανονικά όλη την ημέρα. Εμείς δοκιμάσαμε τις πένες arabiata με κοτόπουλο και την ατομική χειροποίητη πίτσα με mozzarella και βασιλικό. Όταν πλησίασε το βραδάκι παραγγείλαμε και δυο κρασάκια τα οποία τα συνόδευε μια πιατέλα από αλλαντικά, τυριά και ελιές τουρσί!




Το προσωπικό παρά το νεαρό της ηλικίας, είναι πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει αλλά και να αστειευτεί μαζί σου! Η εικόνα που αποκομίσαμε και μας άρεσε είναι ότι αυτό το café παίρνει δυο διαφορετικές όψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί αποκτά έναν busy χαρακτήρα, όπου όλοι όσοι εργάζονται ή τρέχουν για δουλειές στο κέντρο σταματούν να κάνουν το διάλειμμα τους και το απόγευμα μεταμορφώνεται σε ένα παρεϊστικο στέκι.



Εμείς θα ξαναπάμε γιατί είμαστε καλεσμένες στο party της Κυριακής, το οποίο οργανώνεται κάθε Κυριακή! Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να περάσετε μια βόλτα!

No comments:

Post a Comment