Tuesday 18 November 2014

Open Kitchen

Το λέει κ'η ίδια η λέξη! Η ιδέα ξεκίνησε ως ένα delivery-εστιατόριο, που θα  προσφέρει πιο "gourmet" κουζίνα σε προσιτές τιμές. Ύστερα όμως από την επιτυχία του ενός χρόνου, το Open Kitchen αποφάσισε να υποδέχεται τους πελάτες του στον ίδιο του το χώρο, αφήνοντας τους να γεύονται την "ανοιχτή κουζίνα" στο ίδιο το εστιατόριο.



Μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και γεύσης, ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει ένα συνδιασμό από φρέσκα προϊόντα βασιζόμενα στην μεσογειακή κουζίνα. Ο κατάλογος διαθέτει 51 διαφορετικά πιάτα τα οποία ανανεώνονται αρκετά συχνά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπευθύνου.


Εμείς δοκιμάσαμε το Villagio (πιάτο με ζυμαρικά και λαχανικά), το "best seller", Κοτόπουλο Chedder και τη χοιρινή μπριζόλα με σως BBQ. Φάγαμε αρκετά χορταστικά σε σημείο να αρνηθούμε το γλυκό που μας προσέφεραν. Την επόμενη φορά όμως θα ξέρουμε να αφήσουμε λίγο χώρο παραπάνω στο στομάχι μας για το γλυκό!


Παρότι η ατμόσφαιρα δεν σε παραπέμπει σε εστιατόριο, λόγω του περιορισμένου αριθμού τραπεζιών, αξίζει μια επίσκεψη για να σας πείσει πως η γεύση είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Το σίγουρο είναι όμως πως πρώτη φορά δημιουργείται ένα delivery-εστιατόριο που όχι μόνο παρέχει μια πληθώρα επιλογών, αλλά και η εικόνα των πιάτων σίγουρα δεν θυμίζει delivery κουλτούρα.


No comments:

Post a Comment