Wednesday 26 November 2014

Πάμε Κούνιες;

Όχι δεν πρόκειται για παιδική χαρά...μην σας γελάσει το όνομα! Πρόκειται για ένα cafe-bar στο οποίο συχνάζει η "κουλτούρα". Εδω θα συνατνήσεις ανθρώπους του θεάτρου, της τέχνης και των γραμμάτων. Κοινός στόχος τους "οι καλλιτεχνικές ανησυχίες" τους. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον περαστικό να γευτεί ένα ζεστό ρόφημα ή ένα ποτήρι κρασί, συνοδευόμενο από παραδοσιακά μανιάτικα καλούδια.



Αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν η επιλογή της μουσικής. Νομίζω πως για τους λάτρεις της jazz το "Κούνιες" είναι το ιδανικό σημείο! Ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν η έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενούσε, κάτι το οποίο, όπως μας πληροφόρησε ο υπεύθυνος αλλάζει μια φορά το μήνα.



Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή σε σημείο να αισθανθούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα bistro κάπου στην Αμερική, ίσως να συντέλεσε το κρύο, ίσως η μουσική, το σίγουρο είναι πως η επόμενη επίσκεψη μας θα γίνει μέσα στο Δεκέμβρη όπου η έκθεση που θα φιλοξενηθεί αυτή τη φορά θα είναι...Δεν θα σας το αποκαλύψουμε σήμερα, για να σας το εξάψουμε το ενδιαφέρον και να έρθετε να την ανακαλύψετε από μόνοι σας!





No comments:

Post a Comment