Wednesday 15 July 2015

Yachting…αρμενίζοντας τα ιστιοφόρα!

Ποιος θέλει και έχει όρεξη να κάνει μια βολτίτσα πως Μαρίνα ΚαλαμάταςΕμείς πάντως σήμερα το πρωί  το πήραμε περπατητό και φτάσαμε στο Yachting να πιούμε το καφεδάκι μας. Ο χώρος μέσα έχει διάφορα επίπεδα, γι αυτό κάποιος δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη γωνίτσα του και να χαλαρώσει. Εμείς πάντως επιλέξαμε το μπροστινό τεράστιο μπαλκόνι με τις κόκκινες μολόχες και με θέα τα ιστιοφόρα.



 Η ώρα της παραγγελίας δεν άργησε να έρθει. Η Χρύσα παρήγγειλε έναν Americano και εγώ ένα παγωμένο τσάι, από την τεράστια γκάμα, που προσέφερε η γνωστή οικογένεια τσαγιού LiptonΤα αφεψήματα μας τα συνόδευε μια γενναία ποσότητα κέικ και το φιλικό χαμόγελο της κοπέλας που μας σέρβιρε. Στη συνέχεια κοιτώντας τον κατάλογο, μέσα στον οποίο αναγράφεται μια μεγάλη ποικιλία από φαγητό και snackαποφασίσαμε να παραγγείλουμε ένα γιαούρτι με μέλι, φρούτα και καρύδια. Ότι πιο δροσιστικό για μέρες με καύσωνα, σαν και αυτές δηλαδή που διανύουμεΤο προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αφήστε που εμείς πήραμε ένα και το μοιραστήκαμε, διότι ήταν τεράστιο!



Τέλος επεξεργαζόμενες λίγο ακόμα το χώρο, διακρίναμε μια σήμανση, η οποία ενημέρωνε τους πελάτες για βραδιές live κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια τέτοια μουσική βραδιά, με σκοπό όμως αυτή τη φορά να δοκιμάσουμε και τη κουζίνα του Yachting!


No comments:

Post a Comment