Wednesday 30 December 2015

Χειροποίητα από τα 'Makers'

Γνωρίζουμε καλά πως όλοι τρέχουμε για δουλειές και ψώνια στην εποχή των γιορτών, έτσι ο χρόνος που μας μένει για να ασχοληθούμε με την μαγειρική ελάχιστος. Τώρα έχουμε μια υγιεινή πρόταση και όχι το κλασικό fast food. Στον πεζόδρομο Αριστομενους δημιουργήθηκε το μικρό μα γευστικότατο 'Makers'. Το Makers έχει full κουζίνα με μάγειρα να προετοιμάζει όλες τις ωραίες χειροποίητες λιχουδιές. Δεν πρέπει να παραλείψω πως το ιδιαίτερο αυτό μαγαζάκι δουλεύει κυρίως  πακέτο.

Αυτή τη φορά έτρεξα μόνη να βρώ κάτι  καλό να φάω, δεδομένου πως και ο δικός μου χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος. Όταν πέρασα να δω τη έχει να προσφέρει το Makers, με εξέπληξε θετικά με τις ωραίες επιλογές. Σαλάτες, σάντουιτς, σούπα ημέρας (μανιταρόσουπα) και κέικ καρότο που μου θύμισε τα μέρη μου στον Καναδά. Τελικά επέλεξα για πακέτο το ανοιχτό σάντουιτς με ψητά λαχανικά και μια τονοσαλάτα. 

Τα παιδιά που με εξυπηρέτησαν ήταν πολύ φιλικά, το καλύτερο όμως ήταν το αποτέλεσμα του μάγειρα. Η σαλάτα ήταν πάρα πολύ νόστιμη με το ντρέσινγκ να ισορροπεί σε ποσότητα και γεύση. Το σάντουιτς θεσπέσιο, το λιωμένο τυρί πάνω από τα ψητά λαχανικά ταίριαξε με μοναδικό τρόπο, το αποτέλεσμα μαγικό. Εάν ψάχνετε κάτι γρήγορο και υγιεινό, περάστε απο το Makers. 

No comments:

Post a Comment